Košarka

Marjanović neizvjestan za EP

Centar reprezentacije Srbije Boban Marjanović mogao bi zbog izjave pomoćnog trenera Crvene zvezde Velibora Radovića, da propusti Eurobasket.
Marjanović neizvjestan za EP
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Naime, Radovićeva izjava da je popularni Bobi protiv Partizana u finalu srpske lige igrao sa polomljenim stopalom izazavala je hitnu reakciju čelnika San Antonija, koji su ga pozvali na dodatne preglede u SAD.

Istovremeno, zabranjeno mu je da trenira narednih 30 dana. U KSS su potvrdili da su dobili zahtjev medicinske službe Sparsa da se obave dodatni medicinski pregledi, kako se ne bi napravio propust i angažovao igrač koji nije fizički spreman.

Potom se oglasio selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, koji ne vjeruje da je izjava Radovića slučajna...

"Poslije krajnje nepromišljene i nekorektne izjave klupskog službenika koja je samo za laike slučajna, nastao je čitav problem. Pokrenuta je lavina, iako je Boban Marjanović dobro i nema nikakvih zdravstvenih problema. To su pokazali ljekarski pregledi u Milanu koje su nadgledali doktori San Antonija i poslije kojih je potpisao profesionalni ugovor", rekao je selektor Đorđević za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

 

Portal Analitika