Društvo

BAR: Za 15 sati 14 povrijeđenih u udesima

Za manje od 15 sati - četrnaestoro povrijeđenih u dvije saobraćajne nesreće – takav bilans odavno se ne pamti.
BAR: Za 15 sati 14 povrijeđenih u udesima
Portal AnalitikaIzvor

Najprije je juče oko pet izjutra, automobil ford escort (BR BN 189) u kome je bilo sedam putnika, ulazeći u krivinu izletio sa puta u obližnji potok, na dionici puta od Maljevika prema Sutomoru.

Vozilom je upravljao Danilo Đukić iz Bara, a u Klinički centar u Podgorici su prebačeniMilica Stojnović (24) iz Vranja, Marko Gligić (19) iz Šida i Damir Alković iz Bara, svi sa težim tjelesnim povredama.
 
Đukić, te Marko Kojić (33) iz Valjeva i Miloš Mijailović (26) iz Mladenovca upućeni su u Hitnu pomoć, i pušteni kućama. Đukić je bio zadržan u policiji jer je utvrđeno da u krvi ima alkohol u nedozvoljenom procentu od 1,12 promila.
 
Petnaest sati kasnije oko 19:30, novi teški udes - na relaciji između tunela Ćafe i tunela kod Ujtin-potoka. U čeonom sudaru dva automobila povrijeđeno je sedam osoba, među kojima i dvoje djece.
 
Pod još nerazjašnjenim uslovima, došlo je do čeonog sudara škode oktavije (BR AK 740) kojom je upravljao Drago Despotović (42) iz Bara , dok je za volanom Reno Feniksa (PG AM 236) bila Jasmina Bešlić iz Podgorice (42).
 
Teže tjelesne povrede zadobila je Dragova supruga, Slavica Despotović (35) koja je sjedila na mjestu suvozača, a sa njim su u kolima bila i njihova djeca od 6 i 9 godina, koja su zadobila lakše tjelesne povrede.
 
Sa Jasminom Bešlić, u vozilu su bili Magbulija Krpuljević (77) koja je prošla sa teškim tjelesnim povredama, kao i Elfa Adrović, a lakše tjelesne povrede zadobila je Munira Bešlić (63). Svi su povrijeđeni zbrinuti u Opštoj bolnici u Baru. (Bar info)

Portal Analitika