Fudbal

VIDEO: Junajted nadigrao Barselonu

Na prijateljskom turniru, pred skoro 70.000 gledalaca na punim tribinama Levis stadiona u San Francisku, fudbaleri Mančester junajteda savladali su Barselonu sa 3:1.
VIDEO: Junajted nadigrao Barselonu
Portal AnalitikaIzvor

Šampion Evrope bez Lionela Mesija i Nejmara nije mogao protiv "crvenih đavola" Luja van Gala, koji su u spektaklu poveli već u osmom minutu udarcem glavom Vejna Runija. Prednost Junajteda udvostručio je Lingard po isteku sat vremena igre, da bi se mreže u samom finišu tresle još dva puta.

Najprije je Barselona smanjila na 1:2 preko talentovanog Rafinje, ali je Adnan Januzaj u sudijskoj nadoknadi ovjerio trijumf tima sa Old Traforda.

Za Junajted su od početka igrali De Hea, Darmijan, Džons, Blind, Šo, Kerik, Šnajderlin, Mata, Depaj, Jang i Runi, da bi u 63. minutu Van Gal promenio ceo tim. Do kraja su na terenu bili: Džonston, Mekner, Smoling, Evans, Bleket, Felaini, Valensija, Januzaj, Pereira, Lingard i Vilson.

Za Barselonu su meč počeli: Ter Štegen, Adrijano, Pike, Vermalen, Alba, Buskets, Roberto, Inijesta, Pedro, Suarez i Rafinja. Šansu u drugom dijelu dobili su još: Rakitić, Masip, Matje, Halilović, Ramirez, Bartra, Gumbu i El Hadadi.

Portal Analitika