Fudbal

Adrović otišao u Hong Kong

Izabranici Aleksandra Nedovića već u četvrtak otputovali su na pripreme u Berane i tamo će ostati do narednog četrvtka. Danas su odigrali s Berancima kontrolnu utakmicu, a u srijedu će odmjeriti snage i s drugoligaškim Radničkim kako bi nedavno imenovani šef struke „plavo-bijelih“ počeo da slaže mozaik za predstojeće prvenstvene izazove.
Adrović otišao u Hong Kong
Portal AnalitikaIzvor

Admir Adrović, napadač koji je prije nekoliko sezona pružao sjajne partije kraj Bistrice, a s kojim je nikšićki klub bio postigao preliminarni dogovor o obnavljanju saradnje, ukoliko ne nađe inostrani angažman, sigurno ove jeseni neće igrati na domaćim terenima. To je već izvjesno, jer je otputovao u Aziju.

- Adrović je otputovao u Hong Kong, već je potpisao predugovor i samo su preostale formalnosti vezane za obavezne ljekarske preglede... Dakle, preostaje nam da nastavimo tražiti napadača. Vukašin Poleksić, Žarko Grbović, Lazar Martinović i Dejan Zarubica treniraju s nama i tek ćemo vidjeti da li ćemo u predstojećoj sezoni moći računati na sve njih. U svakom slučaju, jasno je da nam je neophodan špic i jedan krilni fudbaler - kazao je Aleksandar Nedović za ARENU.

Portal Analitika