Društvo

Sahranjen policajac Kujović, policija na tragu vozaču koji ga je usmrtio

Prema nezvaničnim informacijama Pobjede, policija je na tragu osobi koja je usmrtila Irfana Kujovića dok je bio na dužnosti. Vozač je bio za upravljačem ,,golfa dvojke“ sa havarisanom haubom i bez tablica.
Sahranjen policajac Kujović, policija na tragu vozaču koji ga je usmrtio
Portal AnalitikaIzvor

Policajac Irfan Kujović (41), kojeg je na radnom zadatku u srijedu veče usmrtio vozač ,,golfa dvojke“ na regionalnom putu Slijepač most u mjestu Tomaševo, sahranjen je juče na seoskom groblju u Gubavaču. Od Kujovića sa oprostila porodica, kolege i veliki broj sugrađana. Saučešće porodici izjavio je direktor Uprave policije Slavko Stojanović i ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević. Od Irfana se u ime kolega oprostio pomoćnik direktora Uprave policije Nikola Janjušević. Kujović je, prema riječima Janjuševića, bio jedan od najboljih policajaca. Na to upućuju njegovi radni rezultati, odnos prema poslu, građanima i uniformi koju je s ponosom nosio.

- Irfan je bio takav i van radnog vremena – nasmijan, vedrog duha, veliki radnik i domaćin i kao takav bio omiljen među kolegama, prijateljima i kom- šijama. Dragi naš Irfane, prerano je došao rastanak od tebe. Rastužio nas i ostavio u vječ- nom sjećanju i ponosu na tebe i tvoj časni život. Bio si divan čovjek i sjajan kolega, a tvoj odlazak od nas te zadesio u uniformi koju si dostojanstveno nosio, koju si volio, i koja je na tebi pokazala koliko je te- žak posao svih pripadnika na- še službe - kazao je Janjušević. On je dodao da je na njegovim kolegama odgovornost da na- đu ubicu i privedu ga organima pravde. - Hvala ti, dragi druže i počivaj u carstvu nebeskom - kazao je na kraju Janjušević. O Kujovića se oprostio i glavni bjelopoljski imam Enis ef. Burdžović i odbornik DPS-a Hasan Ramović.

Portal Analitika