Politika

Angela Ćorić v.d. predsjednika OO SDP Mojkovac

Doktor Angela Ćorić je, po osnovu odluke Predsjedništva Socijaldemokratske partije, izabrana za v.d. predsjednika Opštinskog odbota te stranke Mojkovac. Na sjednici OO SDP Mojkovac za sekretara je izabran dosadašnji vršilac te funkcije prof. Aleksandar -Saša Rabrenović.
Angela Ćorić v.d. predsjednika OO SDP Mojkovac
Portal AnalitikaIzvor

Zajednički je ocijenjeno da nezavisna politika SDP-a u Mojkovcu ima punu perspektivu, te da i pored svih manipulacija i podmetanja o navodnom masovnom napuštanju članstva, ta partija pokazuje stabilnost i konzistentnost svoje politike. 

“Najbolja potvrda ove činjenice je sve veći broj građana koji prepoznaju snagu naše politike dajući nam nedvosmislenu podršku. To je odgovor na sve dezinformacije i neistine koje dolaze od onih koji posljednjih dana i mjeseci rade na urušavanju sopstvene partije koju smo 25 godina zajednički gradili”, poručili su članovi SDP-a Mojkovac.

Na današnjoj sjednici  donijeta je i odluka o pokretanju aktivnosti za održavanje Konvencije OO SDP-Mojkovac , u okviru kojih će se povesti  dijalog sa svim članovima i simpatizerima stranke u tom gradu.

Sjednici  su  prisustvovali  Mirel Radić Ljubisavljević, potpredsjednica SDP, Željka Vuksanović, članica Predsjedništva SDP i predsjednica opštine Kolašin, kao i Miodrag Radović, koordinator  OO SDP Mojkovac.

Portal Analitika