Fudbal

Simović napuštio Budućnost

Novi udarac na ionako prosječan tim Budućnosti – Janko Simović više nije igrač podgoričke ekipe.
Simović napuštio Budućnost
Portal AnalitikaIzvor

Ponajbolji fudbaler ,,plavih” nije se dogovorio sa rukovodstvom oko produženja saradnje i sinoć je napustio pripreme ekipe na Zlatiboru, te se vratio u Crnu Goru. Gubitak korpulentnog štopera ogroman je hendikep za podgorički tim jer je riječ o fudbaleru koji je držao kompletnu odbranu.

Budućnost je prethodno ostala bez Bakrača i Kopitovića, u međuvremenu je otišao i mladi Banović, a od juče trener Miodrag Vukotić ne može više da računa ni na momka koji je bio stub zadnje linije. Odlaze najbolji, a pravih pojačanja nema.

Simovićevi planovi vezani su za odlazak u inostranstvo. Svojevremeno je iz Mogrena potpisao ugovor sa Dinamom iz Kijeva, da bi se potom vratio u domaći fudbal. Gdje će otići iz Budućnosti? Ukoliko ne završi unosan transfer vani, saznajemo da bi 28-godišnji štoper mogao da zaigra u dresu pljevaljskog Rudara.

Simović je prvi pik rukovodstva šampionskog kluba, a njegov dolazak pod Golubinjom zatvorio bi pukotinu u odbrani nastalu eventulanim odlaskom Đorđa Đurića, što je u ovom momentu dosta realno. Rudar opet želi titulu. Zato i dovodi najbolje… 

(ARENA)

Portal Analitika