Politika

DF: Bečić počinio genocid nad akuzativom i lokativom

Demokratski front izražava dobronamjernu zabrinutost da se medijsko–tajkunski čip ugrađen u Aleksi Bečiću,u njegovom najnovijem intervjuu pregrijao i da mu je urgentno potrebno političko letovanje.
DF: Bečić počinio genocid nad akuzativom i lokativom
Portal AnalitikaIzvor

"To što je lider Demokrata počinio genocid nad akuzativom i lokativom hladnokrvno ih gledajući „u očima“  dio je njegove gramatičke prirode, ali smo dužni da zaustavimo pokušaj genocida nad zdravim razumom, prvenstveno za njegovo dobro. Tvrdnja Alekse Bečića da će 27. septembra na protestima koje organizuje DF biti žrtava po svojoj bezočnosti prevazilazi i samog Đukanovića, koji nas je takođe optužio da želimo destabilizovati Crnu Goru da ne dobije pozivnicu za NATO. Zato  javno pozivamo Aleksu Bečića da svoja saznanja o planiranim žrtvama, i ko  pokušava preko leševa da dodje na vlast prvo saopšti nadležnim institucijama, a onda obavijesti i javnost. Pošto se radi o monstruoznim optužbama, očekujemo da ih Bečić i oni koji ga kljukaju ovakvim bedastoćama potkrijepe i dokazima. Nažalost, u orkestriranoj kampanji režima protiv DF - a i organizacije protesta, Aleksa Bečič je prihvatio da bude glavna truba na čijoj jalovoj upornosti bi mu pozavidjeli i pobjednici Guče 2014", poručuju iz DF-a.

Kako dodaju, ukoliko Aleksa Bečić ne izađe sa konkretnim dokazima, još jednom će locirati tragove Srećka Šojića po kojima skakuće lider Demokrata, jer su jedino njih dvojica uspjeli da najave i otkažu atentate na sebe same, a da VDT nije uspio ni da se prekrsti.

"Očigledno da opsjednutost različitim pozadinama i teorijama zavjere Bečiću ne dozvoljava da realno sagleda ozbiljne društvene procese. Umjesto da podrži proteste, lider Demokrata  protivno opozicionoj logici, u stanju transa, srlja u zagrljaj Ranka Krivokapića  koji nikako da preboli stvarnu pozadinu koalicionog raskida s Đukanovićem", navode iz DF-a.

Što se tiče Bečićevog obećanja da će napustiti politiku ukoliko mu se dokaže da ima finansijere i medijske pokrovitelje, iz DF-a kažu da im ostaje samo dilema kome se obratio, SNP –u ili DF –u.

"Pošto lider Demokrata voli da citira Miodraga Lekića polemišući sa DF - om, obavještavamo ga da smo i mi samo citirali saopštenje OO SNP – a Mojkovac u kojem mu traže da vrati 100 000 evra, objasni neke ugovore od preko 50 000 evra sa jednom firmom, u čijim poslovnim objektima se sada  nalaze njegove prostorije,  gdje Bečić razgovara sa  zainteresovanim indivuduama, i pritom ih gleda u „ očima“. Naravno, potpuno je izlišno tražiti ugovore i sa Bečićevim medijskim guruima, dovoljno je analizirati medijsku „pažnju“ kojom ga obasipaju, a zbog koje bi i Nataši Bekvalac voda pošla na usta. Uostalom, o kakvoj finansijskoj „nevinosti“ se radi govori i podatak da je u julu prošle godine bila formirana radna grupa u SNP – u da istraži kako i kud ispariše desetine i desetine hiljada evra, da li na mladost ili na mudrost ili na nešto ili nekog trećeg. Da ne bude zabune, DF ne želi da Aleksa Bečić nakon saopštavanja ovih podataka napusti politiku, jer ovo naše reagovanje ima ljekovitu pozadinu, ako je Bečić uopšte primjećuje, a to je da ga spriječimo da oboli od važnosti. Zato Bečićevim nalogodavcima i partnerima iz tajkunsko - medijskih krugova poručujemo da se ne sakrivaju iza ovog mladića, i da  ga više ne  guraju pod opozicioni kamion DF - a, jer proteste ne mogu zaustaviti, samo mogu povećati broj neuspješnih političkih samoubistava", zaključuje se u saopštenju DF-a, dostavljenom Portalu Analitika.

Portal Analitika