Crna hronika

Bijelo Polje: Policajac poginuo, vozač pobjegao sa lica mjesta

Službenik bjelopoljske policije Irfan Kujović nastradao je večeras oko 19:40 u mjestu Slijepač most, kada ga je udario i oborio vozač putničkog motornog vozila.
Bijelo Polje: Policajac poginuo, vozač pobjegao sa lica mjesta
Portal AnalitikaIzvor

Policijski službenik Kujović je smrtno stradao na službenoj dužnosti, obavljajući poslove i zadatke iz oblasti bezbjednosti saobraćaja na putevima, kada je, prema informacijama kojima raspolaže Uprava policije, pokušao da zaustavi vozača koji ga je potom vozilom udario i oborio.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici CB Bijelo Polje, uz podršku drugih organizacionih policijskih jedinica, preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju i pronalasku vozača koji je vozilom usmrtio Kujovića, kao i vozila koje je tom prilikom ovaj vozač koristio.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije najoštrije osuđuju ovaj tragični i kriminalni čin koji još težim čini činjenica da je vozač, ne samo vozilom udario policijskog službenika koji je bio na službenoj dužnosti, već je i ne zaustavljajući se pobjegao sa lica mjesta ne pružajući mu neophodnu pomoć, budući da je bio teško povrijeđen usljed kojih povreda je i preminuo. Cjelokupni raspoloživi sastav policijskih jedinica preduzeće sve neophodne aktivnosti u okviru zakona kako bi se ovo lice pronašlo, lišilo slobode i procesuiralo“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Portal Analitika