Društvo

Luštica Bay: Drugi joga vikend

Drugi joga vikend sa seminarima iz nutricionizma i detoksikacije, vježbama joge, meditacije i detoks obrocima u Luštica Bay-u počeće u poslijepodnevnim časovima u petak 31. jula i trajati do večernjih sati u nedjelju 2. avgusta, kada će biti organizovan i finalni seminar.
Luštica Bay:  Drugi joga vikend
Portal AnalitikaIzvor

I ovaj joga vikend biće organizovan u saradnji sa internacionalno poznatim zdravstvenim trenerom, nutricionistkinjom i joga instruktorkom Džuls Sang /Jules Sung/ koja će polaznike seminara uputiti u vještine drevne nauke zdravog življenja, nutricionizma i detoksikacije uz pripremu detoks obroka na licu mjesta. Prvi ovakav trodnevni seminar u Luštica Bay-u Sang je vodila početkom mjeseca.

-Zbog velikog interesovanja odlučili smo da organizujemo još jedan trodnevni seminar sa Džuls. Kao i prethodni, joga vikend biće organizovan na više lokacija u Luštica Bay-u. Trodnevna kotizacija iznosi 120 eura a broj mjesta je ograničen. Kotizacija uključuje obroke ali ne i smještaj, saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Akcenat radionice će biti na upražnjavanju zdravog načina života kroz primjenu joge i meditacije i pravilnu ishranu uz detoksikaciju organizma.

Luštica Bay je i prošle godine organizovala radionice posvećene zdravom životu. Poštovaoci i praktičari zdravih stilova života prošle godine su imali priliku da uživaju u veoma posjećenom jesenjem antistres vikendu „Harmonija duha”, kada je sa polaznicima radilo više stručnjaka stručnjaka i majstora iz oblasti aroma terapije, joge, detoksikacije, meditacije, reiki, šamanizma, antistresa i drugih tehnika i vještina.

 

Portal Analitika