Svijet

Ljubavnica bivšeg američkog fudbalera ubila njegovu ženu i sebe

Ljubavnica bivšeg američkog fudbalera Bastera Barneta Lisa Braun, otela i ubila njegovu ženu Sandru Barnet, nakon čega je izvršila samoubistvo, saopštila je policija američke države Džordžije, prenio je “USA Today”.
Ljubavnica bivšeg američkog fudbalera ubila njegovu ženu i sebe
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Lisa Braun je otela Sandru Barnet (49) u njenoj kući u Elenvudu, Džordžija, navela je policija oblasti Klejton.

- Sandra je razgovarala telefonom sa prijateljem kad se na ulaznim vratima pojavila Lisa – izjavio je zvaničnik policije Ričard Gandi, dodajući da je Lisa Braun vozila “dodž durango” u vlasništvu Bastera Barneta.

Policija je primijetila vozilo u četvrtak, 16. jula, i počela potjeru koja se protegla sve do Alabame. Automobil se iznenada zaustavio na sred autoputa i u tom trenutku je Braunova ubila Sandru Barnet i sebe.

Baster Barnet je igrao za tim Bafalo Bilsa od 1981-1984, podsjeća “USA Today”. Sandra Barnet je bila profesorka u srednjoj školi “Mekner” više od dvije decenije. Policija je navela da je Baster Barnet imao aferu sa Braun nekoliko godina.

Lisa Braun (49), iz Litonije, Džordžija, imala je i ranije problema sa zakonom. Ona je bila na uslovnoj slobodi zbog kidnapovanja svog djeteta nad kojim je izgubila starateljstvo. Braun je takođe radila kao profesorka u srednjoj školi u Atlanti.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika