Društvo

TV B92 se izvinila Đukanoviću zbog priloga sa Jami

Izvršna direktorka programa u produkciji B92 Nataša Ranitović je u ime Televizije i emisije Bulevar B92 uputila izvinjenje crnogorskom premijeru Milu Đukanoviću zbog toga što su Dan državnosti Crne Gore 13. jula, iskoristili kao povod za emitovanje priloga u kojoj je jedini sagovornik bila pjevačica Jasna Milenković Jami.
TV B92 se izvinila Đukanoviću zbog priloga sa Jami
Portal AnalitikaIzvor

„Poštovani gospodine Đukanoviću, željela bih u ime Televizije i emisije Bulevar B92 da Vam se izvinim zbog toga što smo 13.jul Dan državnosti Crne Gore, iskoristili kao povod za emitovanje priloga u kojoj je jedini sagovornik bila pevačica Jasna Milenković Jami“, navodi se u izvinjenju TVB92 Đukanoviću, koje je dostavljeno CdM-u.

TV B92 emitovala je 13. jula emisiju sa Jami u kojoj je pominjala i Đukanovića. 

Ranitović je naglasila da taj prilog nije imao za cilj da na jedan tako važan datum za Crnu Goru, uvrijedi Đukanovića, kao ni samu državu.

„Žao mi je što je do neprijatnosti uopšte došlo i uvjeravam vas da nikakvih zadnjih namjera emitovanjem ovog priloga nije bilo, već naši gosti, uživajući slobode izražavanja koju kao medij njegujemo, ponekad i prekorače granice u iznošenju onoga što sami misle važnim, a u vlastitoj interpretaciji bude krajnje nespretno“, piše u izvinjenju TVB92 koje je potpisala Ranitović.

Prema njenim riječuma adekvatan dio izvinjenja je saopšten i u emisiji Bulevar B92 emitovanoj 16.jula. 

Portal Analitika