Fudbal

Van Gal: Trebaju nam još dva pojačanja

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal priznao je da želi još da ojača svoj tim, za šta su mu potrebna još najmanje dva pojačanja.
Van Gal: Trebaju nam još dva pojačanja
Portal AnalitikaIzvor

"Ne, nijesmo završili, barem tako mislim. Nadam se da ćemo dovesti još pojačanja", rekao je Van Gal za MUTV.

'Crveni đavoli', koji su prošle godine potrošili oko 200 miliona eura na pojačanja, veoma su aktivni u prijelaznom roku, pošto su u klub već stigli Memfis Depaj, Mateo Darmjan, Morgan Šnajderlin i Bastijan Švajnštajger, a spominju se pojačanja u vidu štopera i napadača.

Ekipa Junajteda se trenutno nalazi na turneji po Americi, đe će prvi meč odigrati sa meksičkom Amerikom u noći između petka i subote. 

"Kao što sam već nekoliko puta rekao na konferencijama za štampu – potreban nam je balans u selekciji igrača. Smatram da trebamo još da se pojačamo, na barem još dvije pozicije. To ćemo i uraditi, ako budemo bili u mogućnosti", kaže Van Gal,

"Ali, kupovaćemo isključivo igrače koji mogu da nam donesu kvalitet i da unaprijede naš sastav. I, naravno, to znaju svi ljudi u klubu koji su angažovani oko te tematike. Ipak, smatram da i u ovom sastavu možemo da se nosimo sa ritmom Premijer lige". 

Junajted sezonu otvara osmog avgusta, kada na Old Traford stiže Totenhem Hotspur, a ove sezone se vraća i u Ligu šampiona – tačnije u posljednje kolo kvalifikacija.

Portal Analitika