Politika

Đukanović čestitao Dan opštine Andrijevica

Premijer Milo Đukanović uputio je, povodom 17. jula - Dana Andrijevice, čestitku predsjednicima opštine i lokalnog parlamenta, Srđanu Mašoviću i Vukoviću, odbornicima i građanima tog grada.
Đukanović čestitao Dan opštine Andrijevica
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Praznik opštine uvijek je prilika da se prisjetimo slavne i slobodarske istorije koja nas obavezuje da danas, u nezavisnoj Crnoj Gori, integracijom u evropske i evroatlantske strukture, osiguramo bezbjednu i bolju budućnost za sve građane“, naveo je Đukanović u čestitki.

Prema njegovim riječima, međunarodni partneri prepoznaju i pozdravljaju napore koji se ulažu u tom cilju, ali Vlada, kako je dodao Đukanović, u saradnji sa lokalnim samoupravama, može i mora još bolje i više.

Đukanović je kazao da je potrebno prvenstveno se fokusirati na valorizaciju razvojnih potencijala sjevera i dinamičniji regionalni razvoj.

 „Uvjeren sam da je početak izgradnje autoputa krupan korak ka ostvarenju zacrtanog cilja, kao i da će mudre odluke menadžmenta lokalne samouprave, u pravcu stvaranja konkurentnijeg poslovnog ambijenta, doprinijeti privlačenju investicija i otvaranju novih radnih mjesta“ , zaključio je Đukanović.

Portal Analitika