Tenis

Bernard Tomić uhapšen u Majamiju

Australijski teniser Bernard Tomić uhapšen je u Majamiju pošto je navodno odbio da utiša muziku u svojoj hotelskoj sobi u Saut Biču. Drugi gosti luksuznog hotela požalili su se na buku koja je dolazila iz Tomićevog apartmana, pa su dvojica pripadnika obezbjeđenja otišla i tražila mu da utiša muziku.
Bernard Tomić uhapšen u Majamiju
Portal AnalitikaIzvor

22-godišnji Tomić je, međutim, odbio zahtjev i zalupio vrata obezbjeđenju, sudeći prema izvještaju hapšenja.

Pripadnici obezbjeđenja su potom još jednom pokušali da urazume Tomića, a prilikom trećeg pokušaja, australijski teniser je agresivno upirao prstom u njih, a potom zalupio vrata. Poslije toga su donijeli odluku da ga izbace i apartmana i prijavi policiji. 

Zajedno sa dvojicom policajaca, pripadnici obezbjeđenja su ubrzo potom otišli do Tomićevog apartmana i obavijestili njega i njegove prijatelje da pokupe svoje stvari i napuste objekat, jer će u suprotnom biti uhapšeni zbog nedozvoljenog upada na tuđi posjed. 

Očekivano, prijatelji australijskog tenisera su otišli, dok je Tomić odbio čak i kad mu je ponovo zatraženo da napusti apartman, zbog čega je uhapšen. Tomić je optužen za opiranje hapšenju i upad na tuđi posjed. (B92)

Portal Analitika