Društvo

GOLOVIĆ: Meridian me je na internetu zakinuo za dobitak od 49,5 eura

Podgoričanin Zoran Golović obratio se redakciji Portala Analitika, tvrdeći da ga je internet kladionica Meridian zakinula za dobitak od 49,50 eura. Golović je priložio fotografije online klađenja u kome se vidi da je zaista dobitnik.
GOLOVIĆ: Meridian me je na internetu zakinuo za dobitak od 49,5 eura
Portal AnalitikaIzvor

„Naime, prije par dana uplatio sam 10 eura na meč kazahtanske lige Zhetysu- Ordabasy i igrao da će pasti drugi gol do kraja poluvremena. Pošto je kvota na tu igru 4,95- ukupni dobitak iznosi 49,5 eura. Uplatu sam preko kompjutera izvršio u 38.minutu i kada sam sam zadovoljan mislio da sam dobio, oni su mi bez, ikakvog objašnjenja, dali kvotu 1 i vratili uplatu. U prilogu vam dostavljam fotografije“, ispričao je Golović Portalu Analitika, dodajući da kada je e-mailom pitao kladionicu o čemu se radi, da su ga glatko odbili.

„Pozivali su se na neki pravilnik. Nije radi dobitka jer je sitan iznos, ali ovakve stvari ne doprinose povjerenju u internet klađenje“, zaključio je Golović.  Formalno gledano, čisti dobitak u konkretnom slučaju iznosi 39,5 eura, budući da je uplata 10 eura. Portal Analitika je shodno novinarskim pravilima, kontaktirala kladionicu Meridian i objaviće njihov stav o ovome slučaju  P.Z.

zoran3

 

zoran2

 

Portal Analitika