Politika

Pozitivna: Zadnjih 20 godina u Danilovgradu nije izgrađena nijedna zgrada

U posljednje dvije decenije nije izgrađena nijedna stambena zgrada u Danilovgradu, niti se od lokalne uprave može dobiti informacija kada se planira izgradnja istih, ukazuju u Opštinskom odboru Pozitivne Crne Gore u ovom gradu.
Pozitivna: Zadnjih 20 godina u Danilovgradu nije izgrađena nijedna zgrada
Portal AnalitikaIzvor

Reagujući na objavu da je Danilovgrad po stepenu razvijenosti iznad državnog prosjeka, kao i prestižne nagrade predsjedniku Opštine "Najpredsjednik Opštine regiona" za izvanredne rezultate u radu i razvoju, u OO Pozitivne smatraju da su građani Danilovgrada najpozvaniji i najmjerodavniji da govore o stepenu razvijenosti, kao i potrebama i problemima grada.

"U lokalnom parlamentu više puta smo skretali pažnju na loš kvalitet putne infrastrukture značajnog broja prigradskih naselja. Rekonstruisani put preko Spuža bez trotoara i biciklističkih staza ne može dobiti prelaznu ocjenu prema evropskim standardima. Takođe, popločane površine u centru grada, treba da imaju prostor za zelene površine, a trotoari gradskih ulica, koji su potpuno uništeni da budu uređeni. Rekonstrukcija hotela u centru grada je jedan od prioriteta, jer potrebu za tim nameće i novoizgrađeni put Sekulići-manastir Ostrog", ocijenili su u ovom Opštinskom odboru, navodeći da se još mnogo mora raditi na razvoju i modernizaciji grada kako bi Danilovgrad zaista zaslužio mjesto vodećeg lidera po razvijenosti u Crnoj Gori.        

Portal Analitika