Fudbal

FIFA bez milosti za Barsu

Fudbalski klub Barselona je pod suspenzijom, dobro je poznata stvar. Razlog tome bile su nepravilnosti prilikom dovođenja mladih fudbalera u klub, čitav skandal je izbio tada, a rezultat je zabrana dovođenja, tačnije registrovanja novih igrača.
FIFA bez milosti za Barsu
Portal AnalitikaIzvor

Barselona do januara 2016. godine neće moći da dovodi fudbalere, ali to je nije spriječilo da obezbijedi potpise dvojice fudbalera. Saradnja je već uspostavljena sa Aleiksom Vidalom i Ardom Turanom, fudbalerima koji su četiri mjeseca svoje karijere žrtvovali zbog dresa katalonskog tima.

Iako uredno treniraju i rade sa ekipom, ova dva fudbalera neće imati prava nastupa do početka naredne kalendarske godine, nadali su se ljudi u Barseloni da će njihova nova pojačanja moći da nastupaju barem na prijateljskim utakmicama.

Ipak, čak ni to!

Barselona je poslala zvanični dopis na adresu FIFA u kome se interesovala za dozvolu da Turan i Vidal nastupaju na pripremnim utakmicama tokom predsezone, ali je dobila negativan odgovor!

S tim u vezi, pomenuti fudbaleri će sa tribina morati da odgledaju tri utakmica na američkoj turneji, kao i mečeve protiv Fiorentine i Rome na Gamper turniru.

(sportske.net)

Portal Analitika