Fudbal

Nakon Ronaldinja, Antalija želi Berbatova!

Kad već neće Ronaldinjo, ima ko hoće! Doduše, da li zaista hoće još nije utvrđeno, ali uveliko se šuška da je ponuda spremna! Naime, Antalija želi da u svoje redove dovede Dimitra Berbatova.
Nakon Ronaldinja, Antalija želi Berbatova!
Portal AnalitikaIzvor

Prebogati gazda Gultekin Genčer nije uspio u namjeri da privoli nekada najboljeg igrača svijeta, ovaj se ipak odlučio za Fluminense, pa se potraga za adekvatnim partnerom Etouu špicu nastavlja. Mnogi turski mediji objavili su da je sljedeća meta Antalije bugarski internacionalac, međutim, za sada nema informacija da li su pregovori zaista počeli.

Ono što je jasno jeste da je Berbatov bez kluba poslije odlaska iz Monaka, odnosno da je prije nekoliko dana Bornmut pokazao interesovaje za njega, a Bugarin ljubazno uzvratio na pažnju, istakavši "kako bi bilo sjajno da se vrati u Premijer ligu". Očigledno, popularnom Berbi ponuda ne manjka, iako je već duboko zagazio u ozbiljne igračke godine (već mu je 34), ali to gazdi Antalije ne smeta kome je jako važno da sastavi drim-tim, pa makar se radilo fudbalerima na zalasku karijere.

O tome svjedoči i informacija da je na listi želja gospodina Genčera i nekadašnji defanzivac Liona i velika nada toga kluba Fransoa Klerk. Na 32-godišnjeg defanzivca više ne računaju u Sent Etjenu i on bi takođe mogao da bude jedno od mnogobrojnih pojačanja Antalije ovog ljeta.

Portal Analitika