Društvo

MA: Iznenađenja za putnike povodom Dana državnosti

Povodom 13. jula, Dana državnosti, crnogorska nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines, na svim svojim letovima tog dana organizuje dijeljenje brojnih poklona svojim putnicima. Svi koji 13. jula budu putovali avionima Montenegro Airlinesa, biće prijatno iznenađeni poklonima koji je za njih spremio nacionalni avio-prevoznik.
MA: Iznenađenja za putnike povodom Dana državnosti
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Osim prigodnih poklona, planirano je i izvlačenje „srećnog  sjedišta“ tokom letova nacionalnog avio-prevoznika. Četiri najsrećnija putnika tog dana dobiće vrijednu nagradu od kompanije – trodnevni aranžman za Rim.

„Ovom prilikom Montenegro Airlines nije zaboravio ni svoje najmlađe putnike za koje su spremljeni posebni pokloni. A da Montenegro Airlines uvijek posebnu pažnju posvećuje svojim lojalnim putnicima, ne treba posebno naglašavati. Tako će i ovom prilikom, svi koji su učlanjeni u Montenegro Airlinesov FF program (program za lojalne putnike), a putuju za praznik, 13. jula, dobiti nagradnih 2.000 milja“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Ovo je još jedna u nizu  akcija kojima crnogorski avio-prevoznik želi da obraduje i iznenadi svoje putnike, a sa sličnim akcijama će nastaviti i u budućnosti. 

„Montenegro Airlines koristi ovu priliku da svim građanima Crne Gore čestita ovaj  veliki praznik“, zaključak je saopštenja.

Portal Analitika