Muzika

Nekoliko dana pred nastup na Sea Dance-u The Prodigy objavili novi spot

Na samo nekoliko dana pred premijeran i ekluzivni nastup benda The Prodigy na zvanično najljepšoj plaži Evrope – Jazu, kada će nastupiti na drugom izdanju Najboljeg evropskog festivala - Sea Danceu, kultni sastav je objavio još jedan spot i to za numeru „Get You Fight On“.
Nekoliko dana pred nastup na Sea Dance-u The Prodigy objavili novi spot
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Time je podgrijana atmosfera i povodom izlaska njihovog novog, dugo očekivanog EP-ja „The Day is My Enemy“, planiranog za 31. jul, a domaća publika će imati prilike da među prvima čuje pjesme sa ovog već nagrađenog izdanja“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Video za „Get You Fight On“, između ostalog, prikazuje i kadrove sa njihovih nastupa, prepoznatljivih po nevjerovatnoj euforiji i jedinstvenoj energičnosti, dok su članovi benda, prikazani u krupnim i pomalo izopačenim kadrovima, kako izgovaraju tekst u svom prepoznatljivom maniru. Za samo dan od objavljivanja, video ima preko dvije stotine hiljada pregleda, i naišao je na opšte oduševljene fanova, među kojima ima i onih koji prate rad čuvene trojke iz Eseksa od '90-ih.

Album „The Day is My Enemy“, The Prodigy su snimili nakon šest godina pauze i odmah dospjeli na prvo mjesto britanske top liste najboljih albuma, što nijednom bendu prije njih nije pošlo za rukom. Oni će u srijedu, 15. jula zvanično otvoriti Sea Dance festival.

 

Portal Analitika