Fudbal

Zamjena za Sterlinga stiže iz Reala?

Liverpul danas putuje na turneju, posao oko prodaje Rahima Sterlinga nije završen, čeka se 60 miliona eura od Mančester Sitija. "Građani" oklijevaju, pokušavaju da spuste cijenu, a i sam Sterling je svojim postupcima zakuvao situaciju.
Zamjena za Sterlinga stiže iz Reala?
Portal AnalitikaIzvor

U međuvremenu jedna od meta kako bi se popunila rupa koja će nastati odlaskom engleskog reprezentativca je Rus Denis Čerišev. Fudbaler Reala je počeo pripreme sa "Los Blankosima" poslije odlične sezone na pozajmici u Viljarealu. Nada se da će ubijediti Beniteza da zaslužuje šansu, ali je problem ograničenje od 25 igrača pa je neizvjesno može li da izbori mjesto u standardnoj ekipi.

Redsi smatraju da bi odlični krilni fudbaler čiji je otac devedesetih igrao za Hihon i ostao u Španiji bio odlično pojačanje. Doduše, suma koju je lansirao "Miror" je nevjerovatna, blizu 30 miliona eura.

Inače, Liverpul se povezivao sa još jednim fudbalerom Merengesa, Iljaramendijem, ali su te priče utihnule u posljednje vrijeme, iako je plejmejker u koga je mnogo uloženo i koji nije opravdao očekivanja, na prodaju... (sportske.net)

Portal Analitika