Abiznis

Dukley Marine: Pristup marini u Budvi apsolutno slobodan

Dukley marina Budva je u poslednji nekoliko dana predmet neistinitih i nepotpunih informacija objavljenih od raznih subjekata koji nisu korisnici nasih usluga. Takodje, bez ikakvog povoda neke politicke partije su najavile i protest zbog ”nedemokratskog i anticivilizacijskog neomogucavanja slobodnog pristupa gradjana Luki, kao opstem dobru”, saopšteno je iz Budvanske Dukley Marine.
Dukley Marine: Pristup marini u Budvi apsolutno slobodan
Portal AnalitikaIzvor

Iz te kompanije su obavjestili javnost da je Stratex grupa preuzela upravljanje marinom u Budvi prosle sezone i da je "pristup marini apsolutno slobodan".

- Od tada smo posebno unaprijedili uslove za tzv.komunalne vezove koji se odnose na male ribarske barke registrovane za sport i rekreaciju. Do danas imamo ukupno 189 korisnika komunalnih vezova. Cenovnik koji je na snazi za ove korisnike nije promijenjen od 2010 godine.Pojedinacne cijene na godisnjem nivou se krecu od 150  do 700 eura, a prosjecna cijena na godisnjem nivou iznosi  327 eura.Ovaj cenovnik i dodatno usklađujemo sa JP Morsko dobro - navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Oni ističu da nikada nisu imali ni jednu primjedbu od  korisnika.

- Naprotiv, dodatno smo omogućili svima plaćanje u ratama i popust od 10 odsto za redovne klijente. Uz to skoro 70 odsto naših korisnika su penzioneri koji uživaju poseban popust od 30 odsto. Više puta smo organizovali ribarske večeri i u kontinuitetu pružamo besplatnu tehničku pomoć. Jedino negodovanje sa kojim smo bili suočeni prije nekoliko dana je bilo od nekoliko korisnika koji su spriječeni da i dalje ilegalno i besplatno koriste marinu što su činili nekoliko godina - navodi se u saopštenju  i dodaje se da "odbijamo da prihvatimo da su oni uzrok najavljenih protesta i glasina koje se plasiraju".

- Što se tiče naših planova ističemo da će buduća ribarska luka u okviru Luke Budva imati najmanje 300 komunalnih vezova sa svim servisima i modernom ribljom pijacom, sanitarnim blokom, skladisnim prostorom, servisni pult za taxi brodove i poseban kran. Pozivamo sve koji imaju bilo kakvu dilemu oko poslovanja naše Marine da nam se direktno obrate - poručili su iz Budvanske Dukley Marine. U prilogu su dostavili i cjenovnik usluga.

dukleu

 

Portal Analitika