Politika

DF: Vlasnici "Vijesti" posljednja linija odbrane Đukanovića

Upornost kojom vlasnici "Vijesti" ulaze iz jednog u drugi propali politički projekat ukazuje na neku veliku muku koja ih tjera da sve svoje političke, medijske i finansijske resurse ulažu u razbijanje opozicije i kreiranje nekih novih političkih struktura koje bi poslušno pratile instrukcije nalogodavaca vlasnika Vijesti. Svaki propali politički projekat vlasnika Vijesti počinje lažnim istraživanjima javnog mnenja, a završava podrškom mafijaškog režima Mila Đukanovića. Posljednje objavljivanje lažnog istraživanja javnog mnjenja od strane vlasnika Vijesti ima za cilj da se opstruira veliki miting DF-a u Beranama i protesti koji će na jesen dovesti do pada Vlade Mila Đukanovića i formiranja prelazne Vlade, saopšteno je Portalu Analitika iz DF-a.
DF: Vlasnici "Vijesti" posljednja linija odbrane Đukanovića
Portal AnalitikaIzvor

"Vlasnici Vijesti i njihovi nalogodavci ponavljaju istu prevaru kao sa Pozitivnom Crnom Gorom, koju su osnovali, medijski i finansijski podržavali, sve dok Pajović  nije odbio poslušnost vlasnicima Vijesti. Sada je Pajović prvi kandidat da zamijeni SDP u vlasti. Politika ovih režimskih projekata je da ne dozvole pad Đukanovićeve Vlade i da se razbije DF kao istinska opozicija ovom bolesnom sistemu. Ova nova pro-NATO koalicija- URA, DEMOS i Demokrate, treba da prevari opozicione birače, i da se, uz pomoć nekih međunarodnih adresa, ponudi DPS-u kao novi partner režima  koji bi zamijenio razoreni SDP", ističe s", ističe se u saopštenju.

Kako se dodaje, da je vlasnicima Vijesti stalo do promjene vlasti, demokratije i reformi, podržali bi proteste, a ne izlazak na izbore koje organizuje Vlada Mila Đukanovića i koji će opet biti pokradeni.

"DF zna da smo mi meta prljave kampanje DPS-a i UDBE, ali i njihovih starih partnera iz koncerna Vijesti. Narod Crne Gore traži smjenu vlasti, a ne dilove i dogovore sa DPS-om. DF će u Beranama 13. jula pokazati režimu i režimskim marionetama gdje je narod i šta želi narod. Gladni narod više ne može da mirno gleda milijardere iz režima i milionere iz ovih lažnih opozicionih struktura koji žele da međusobno diluju i da se dogovaraju. Svako ko je za promjene, taj je za proteste. Svako ko nije za proteste, taj je za očuvanje režima Mila Đukanovica i samo traži svoje mjesto za lopovskom trpezom. Građani znaju da je DF spreman da ih predvodi do pobjede i osvajanja slobode i demokratije i to će pokazati i u Beranama i u Podgorici. Pozivamo sve građane željne slobode i pravde da nam se pridruže u Beranama 13. jula i da režimu i režimskih marionetama pošaljemo snažnu sliku jedinstva i odlučnosti u našoj borbi. Narod se pita", navedeno je u saopštenju.

Portal Analitika