Politika

SDP Bijelo Polje: Puna podrška samostalnom vođenju partije

Na sinoć održanoj sjednici Opšinskog odbora Socijaldemokratske partije u Bijelom Polju svi prisutni članovi OO SDP su dali punu podršku samostalnom vođenju partije okrenute potrebama građana, ekonomiji i socijalnoj politici, politike koja je dovela do toga do snaženja pozicije partije i rasta ugleda i povjerenja kod sugrađana.
SDP Bijelo Polje: Puna podrška samostalnom vođenju partije
Portal AnalitikaIzvor

"Sigurni smo da ćemo i iz trenutnih izazova izaći još jači i da svi u Bijelom Polju i u Crnoj Gori prepoznaju procese koje se dešavaju. Imamo obavezu, ne samo prema 3500 naših glasača, nego prema svim građanima Bijelog Polja da nastavimo sa zastupanjem i zaštitom njihovih interese.  SDP će u narednom periodu nastaviti sa trendom rasta podrške na osnovu prepoznatljivih političkih principa koji su izdržali probu vremena punih 25 godina.  Pozivamo naša 1082 člana da se uključe u predstojeće aktivnosti na pripremi devete redovne izborne konvencije OO SDP Bijelo Polje na kojoj ćemo izvršiti izbor novog saziva Opštinskog odbora", ističe se u saopštenju opštinskog odbora SDP-a.

Takođe pozivaju bivše kolege da vrate pozicije koje su dobili na osnovu članstva u Socijaldemokratskoj partiji koju su napustili, na osnovu elementarnih pravila demokratije i moralnih principa.

Portal Analitika