Region

Okršaj Vučića i Rame na Tviteru: Mi ćemo vas i bez drona pobijediti usred Tirane

Odluka Suda za sportsku arbitražu u Lozani da registruje meč Srbije i Albanije u korist gostiju izazvala je tviteraški rat premijera Albanije i Srbije Edija Rame i Aleksandra Vučića.
Okršaj Vučića i Rame na Tviteru: Mi ćemo vas i bez drona pobijediti usred Tirane
Portal AnalitikaIzvor

Najpre je premijer Rama napisao: "Super! Evo je i evropska pravda! Tri boda u meču sa Srbijom u Beogradu biće dodijeljena Albaniji!".

Reagovao je Aleksandar Vučić.

"Evropska Pravda, po ko zna koji put, pretvorila se u svjetsku nepravdu. Oni koji su incident izazvali su nagrađeni...a žrtva je kažnjena. Odluka suda u Lozani sramota je za pravo, pravdu i predstavlja uvredu za sve normalne ljude. 2/2 @ediramaal

Potom je dodao: "Poštovani @ediramaal, ne brini, mi ćemo vas bez drona i bez ičije pomoći pobijediti na terenu u sred Tirane. Do skorog viđenja! #sport"

Na utakmici koja je prošle godine prekinuta na stadionu Partizana u 41. minutu došlo je do incidenta kada se iznad terena pojavio dron sa zastavom "Velike Albanije".

UEFA je prvobitno registrovala utakmicu sa 3:0 za Srbiju, ali je srpski tim kaznila sa minus tri boda zbog utrčavanja gledalaca na teren. Nakon toga oba Saveza uložila su žalbu CAS-u. (Blic)

Portal Analitika