Košarka

Lebronu 23 miliona za sezonu u Kavsima

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Lebron Džejms potpisaće novi kratkoročni ugovor sa Klivlendom, prenijeli su američki elektronski mediji. Džejms će potpisati ugovor prema kome će dobiti 23 miliona dolara za godinu dana, uz opciju da može da odigra još jednu za 24 miliona, objavio je (ESPN).
Lebronu 23 miliona za sezonu u Kavsima
Portal AnalitikaIzvor

Ovakav potez "kralja" i okončanje perioda u kome je slobodan igrač bilo je očekivano. Četvorostruki najkorisniji igrač NBA lige vratio se prošle sezone u Kavalirse i odveo ih do velikog finala, u kome su poraženi od Golden Stejta. 

Džejms je 1. jula postao slobodan igrač, pošto se odlučio da ne aktivira posljednju godinu svog dvogodišnjeg ugovora, koga je potpisao prošlog mjeseca, ali niko nije očekivao da će napustiti Klivlend. 

Sada je ta "saga" okončana, a on će se vratiti u tim u novom pokušaju da mu donese šampionski prsten. Osim toga, poznavaoci i ljubitelji NBA očekuju da će sljedeće godine ponovo postati slobodan igrač i potpisati novi ugovor, da bi tako iskoristio povećanje "seleri kepa", odnosno ograničenja plata za timove. 

Portal Analitika