Region

Lijepa komunalna policajka Jelena pretukla kriminalca

Komunalna policajka Jelena G. (41) izvadila je palicu da bi odbranila kolegu u noći između ponedeljka i utorka u naselju Braće Jerković i pretukla - člana voždovačkog klana M. J. (48).
Lijepa komunalna policajka Jelena pretukla kriminalca
Portal AnalitikaIzvor

Do incidenta je došlo jedan sat iza ponoći, kada je M. J. nasrnuo na Jelenu i njenog kolegu dok su fotografisali nepropisno parkirano vozilo na zelenoj površini.

- Muškarac je bio pod dejstvom alkohola i započeo je raspravu s njima. Policajci su mu rekli da nastavi dalje, a on je još agresivnije odgovorio: „Šta da nastavim dalje“ i nasrnuo na njih - kaže izvor „Blica“.

Napadač je prvo prišao Jeleni G. i odgurnuo je. Usljed udarca u grudi, ona je pala, a onda je ošamario komunalnog policajca i udario ga u lijevu ruku. Tada je Jelena G. izvadila palicu i nekoliko puta udarila napadača u glavu. Ubrzo je stigla i druga patrola i privela agresivnog muškarca u Policijsku stanicu „Voždovac“.

Kasnije se ispostavilo da je agresivni muškarac odranije poznat policiji i da je član voždovačkog klana.

Jelena, koja od početka radi u Komunalnoj policiji, nije želela juče da priča za novine, ali u Komunalnoj policiji kažu da je „za primjer“.

- Kod nas su svi ravnopravni, bez obzira na pol, tako da je osnovno pravilo rada da zaštitiš kolegu kad je u nevolji. Ona je to uradila, i to je normalno. Zbog toga neće biti nagrađena, ali joj je svakako kolega zahvalan na reakciji - ističu u toj službi. (Blic)

Portal Analitika