Politika

ŠABOVIĆ: Partija će biti jača i bolja

Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Džavid Šabović poručio je da će ta partija poslije aktuelne situacije biti jača, bolja i sa konkretnim rezultatina nezaobilazan politički faktor u Crnoj Gori.
ŠABOVIĆ: Partija će biti jača i bolja
Portal AnalitikaIzvor

Socijaldemokrate Plava održale su prošireni sastanak kome su prisustvovali članovi Glavnog odbora, odbornici SDP-a u Skupštini opštine Plav, osim jednog koji je bio odsutan, funkcioneri u državnim institucijama i lokalnoj samoupravi.

Predsjednik plavskog odbora Džavid Šabović obrazložio je aktuelnu situaciju u partiji i objasnio razloge zbog kojih su pojedini funkcioneri SDP-a napustili partiju i od prisutnih zatražio da se izjasne da li i dalje podržavaju politiku SDP-a.

"Nakon pojedinačnog izjašnjavanja, predsjednik OO SDP Plav je konstatovao da svi prisutni članovi i funkcioneri ostaju u stranci i da podržavaju politiku samostalnog i nezavisnog SDP-a", kaže se u saopštenju.

Šabović je kazao da da je uvjeren da će partija sa ovom podrškom iz aktuelne situacije izaći jača, bolja i sa konkretnijim rezultatima.

„Ovo nas čini sigurnim i uvjerenim da će SDP u našem gradu, kao i u cijeloj Crnoj Gori biti nezaobilazan politički faktor“, rekao je Šabović.

 

Portal Analitika