Fudbal

Di Marija jednom nogom na Parku prinčeva!

Anhela di Mariju definitivno ne drži mjesto! Ovog ljeta jedan od najboljih krilnih napadača svijeta vjerovatno će promijeniti sredinu, posebno nakon izuzetno loše sezone u Mančester junajtedu.
Di Marija jednom nogom na Parku prinčeva!
Portal AnalitikaIzvor

Njemački mediji su, s jedne strane, naveliko govorili o ogromnom interesovanju Bajerna, ali iz Francuske vrijeba druga "zverka". To je, naravno, Pari Sen Žermen, koji već četiri godine juri argentinskog reprezentativca, a od trenutka kada je UEFA Svecima ukinula suspenziju zbog kršenja pravilnika finansijskog fer-pleja postalo je jasno - šampion Francuske krenuće u nezadrživ napad.

A kako francuski list Le Parisijen piše - Di Marija je već jednom nogom u Parizu. Vrh francuskog finansijskog giganta već je potvrdio želju da angažuje fudbalera Mančester junajteda, a sada je samo pitanje koju će cijenu tražiti Đavoli. Podsjetimo, Di Marija je prošlog ljeta stigao na Old Traford za 75.000.000 eura, a PSŽ trenutno nudi 60.000.000 evropskih novčanica. Od toga bi skoro 15.000.000 euvra bilo "pokriveno" odlaskom Joana Kabaja u Kristal Palas, pošto se uskoro očekuje potvrda. 

Kako Le Parisijen tvrdi - zvanični sastanci bi mogli da budu gotovi već do kraja jula, a Di Marija bi dolaskom na Park prinčeva postao jedan od najplaćenijih igrača Evrope. 

Portal Analitika