Region

FOTO: Ivana Buha u zagrljaju novog vođe Zemunskog klana

Srpski policajci koji obezbjeđuju Ivanu Buhu, suprugu Ljubiše Buhe Čumeta, pjevali i nazdravljali sa kriminalnom ekipom Luke Toškovića, zvanog Šareni, nasljednikom Luke Bojovića, ekskluzivno saznaje “Blic”.
FOTO: Ivana Buha u zagrljaju novog vođe Zemunskog klana
Portal AnalitikaIzvor

Sve se odigralo u subotu na jednom prestižnom pančevačkom splavu, a sa Toškovićevom ekipom prisna je bila Ivana Buha.
Šareni, čije brojne tetovaže opravdavaju njegov nadimak, na splavu se pojavio u pratnji dvojice istaknutih članova svog klana, žestokih momaka bogatih dosijea. Prvi od njih, Ivan Nikolić, kako saznaje “Blic”, odležao je sedam godina u zatvoru zbog niza krivičnih djela, među kojima dominiraju razbojništva i krađe, kao i trgovina narkoticima. Drugi, Miloš Ćirilov, ležao je osam i po godina, takođe zbog razbojništava, ali i ubistva.
“Blic” je došao u posjed snimka i fotografija na kojima je zabilježena ova krimi-žurka. Na njima se jasno vidi da supruga najpoznatijeg srpskog zaštićenog svjedoka uživa grleći Toškovića, dok im muzika, uz velike količine alkohola, pjeva „Kukavicu“ na uvce. U takvoj razuzdanoj atmosferi posebno šokantno izgleda scena u kojoj pripadnici Ivaninog obezbjeđenja, policajci D. B. i M. Lj. vinom nazdravljaju sa pomenutim kriminalcima. Tapšu i pjevaju uz taktove pjesme, dok jedan od njih sjedi do pjevačice.

Ovaj snimak još je jedan u nizu činova krimi-drame u režiji bračnog para Buha. U ponedjeljak, tri dana nakon provoda sa ekipom iz Pančeva, Ivana je posjetila Palatu pravde, gdje je u Višem tužilaštvu ispričala tužiocu da je njen nevjenčani suprug umiješan u ubistva kriminalaca Zorana Petrovića Šempe i Branislava Lainovića Dugog.
 
To njeno dvosatno izlaganje pred tužiocima usledilo je nakon što je 30. juna, na konferenciji za štampu, u javnosti iznijela teške optužbe na Čumetov račun. Među tim optužbama, pored izjava vezanih za Šempu i Dugog, našla su se i Ivanina svjedočenja o reketiranjima, pranju novca, prijetnjama i ostalim krivičnim djelima u kojima je navodno učestvovao njen suprug. 
Portal Analitika