Fudbal

Turan: Barselona je uvijek bila moj san!

Činilo se malo vjerovatnim da će Arda Turan karijeru nastaviti u Barseloni, posebno nakon brojnih spekulacija da osvajač triple krune neće dovoditi nijednog igrača dok se ne izabere novi predsjednik, što je ostavilo prostora za Čelsi i Arsenal da reaguju. Međutim, sada je jasno da premijerligaši nijednog trenutka nisu imali šansu pored katalonskog giganta, koji je Turana kaparisao za 34.000.000 eura.
Turan: Barselona je uvijek bila moj san!
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od najboljih igrača Atletika tako je postao drugo pojačanje Barselone za ovu sezonu, poslije Aleiša Vidala iz Sevilje. A kako je turski reprezentativac otkrio – dobro je izabrao.

„Od trenutka kada sam čuo da postoji mogućnost dolaska u Barselonu nijesam mogao da spavam. Tako je bilo sve do trenutka kada sam potpisao za klub. Barselona je oduvijek bila moj san i jasno je da sam jedino htio da odem u Barselonu“, poručio je Turan, koji se i dalje nalazi na odmoru u Turskoj.

Turan je otkrio i da ga je Luis Enrike zvao u utorak po podne da mu poželi dobrodošlicu, zbog čega je bio presrećan. Ipak, najviše se raduje tome što će moći da igra sa igračima kakvi su Mesi, Nejmar, Suarez, Inijesta...

„To je velika čast za mene. Mesi je najbolji igrač svijeta, a Inijesta je moj idol“.

Portal Analitika