Abiznis

Milionska investicija: Počinje obnova hotela “Berane”

U četvrtak 9. jula sa početkom u 13h u prostorijama starog hotela "Berane" održaće se press konferencija povodom rekonstrukcije istoimenog hotela.
Milionska investicija: Počinje obnova hotela “Berane”
Portal AnalitikaIzvor

Javna prezentacija idejno - programskog rješenja potpune rekonstrukcije ovog nekada elitnog ugostiteljskog i turističkog objekta na sjeveru države, biće upriličena u prisustvu projektanta studio "Arhient", investitora "Betongroup Popović", predstavnika resornih mnistarstava i organa lokalne samouprave. 
Novi kupci su već započeli raščišćavanje zgrade i pripreme za njenu potpunu rekonstrukciju. Najstariji i najpoznatiji hotel u Beranama zasijaće u novom izdanju koje bi, prema najavama, trebalo da bude ponos ne samo Berana, već čitavog sjevera. 
“S obzirom na činjenicu da je riječ o milionskoj investiciji koja će pored upotpunjavanja turističke ponude sjevera Crne Gore stvoriti uslove i za nova radna mjesta i stimulaciju mladih u toj opštini očekujemo da će te se odazvati našem pozivu i na adekvatan način propratiti ovaj dogadjaj”, navodi se u najavi dostavljenoj Portalu Analitika.
  

Portal Analitika