Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Orlandićeve socijaldemokrate: Neki legnu kao najžešći protivnici Krivokapića a bude se zagrljeni sa njim

Orlandićeve socijaldemokrate: Neki legnu kao najžešći protivnici Krivokapića a bude se zagrljeni sa njim

Povodom saopštenja grupe gradjana, koja sebe naziva opštinskim odborom Socijaldemokratske partije, a koja sa socijaldemokratskom idejom više nema ništa zajedničko, dužni smo da ukažemo gradjanima Crne Gore o kakvim se političkim veličinama radi, jer su Barani, pojedine od njih, poslednjih dana jako dobro upoznali, navodi se u saopštenju Inicijativnog odbora SDP-a Bar čiji je koordinator Mićo Orlandić.
Orlandićeve socijaldemokrate: Neki legnu kao najžešći protivnici Krivokapića a bude se zagrljeni sa njim
Portal AnalitikaIzvor

Dalje se navodi da su se dokazali kao ljudi koji legnu kao najžešći protivnici dosadašnje politike SDP-a i Ranka Krivokapića lično, a bude se zagrljeni sa, do sinoć, omraženim liderom i stvarnim razbijačima SDP-a.

- Vrhunac njihovog plagijatorskog djela je kada se predstavljaju braniocima multietničkog Bara, tako da očekujemo da i ovog puta zaspu sa ovom plemenitom idejom, a probude se kao čvrsti zagovornici lika i djela Pavla Djurišića. Vaša djela govore više od ispraznih riječi navedenih u saopštenju, gdje se bez ikakvog pardona kitite tudjim perjem i razmećete teško stečenim ugledom i radom istinskih socijaldemokrata našeg grada - navodi se u saopštenju.

Prevaspitavanje u kabinetima ipak je, kako je saopšteno, dalo odredjene razultate, tako da je i državni neprijatelj postao poželjan član Krivokapićevog Predsjedništva, kako on to reče na sjednici Glavnog odbora uoči Kongresa.

- Logika je samo takvog SDP-a da odlazak više stotina  članova, mahom mladih ljudi, znači jačanje partije i porast povjerenja - poručeno je u saopštenju.

 

Portal Analitika