Politika

Dragan Vojvodić na čelu barskog SDP-a

Dragan Vojvodić izabran je večeras za predsjednika barskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) .
Dragan Vojvodić na čelu barskog SDP-a
Portal AnalitikaIzvor

„Nesalomivost socijaldemokratskog Bara, kojeg čine tri vjere koje neće da se dijele, i ovaj put je odgovor politikama koje imaju iste korijene kao i devedesetih. Građanska Crna Gora je baština koju SDP jedini čuva 25 godina kao osnov za njenu nezavisnost i evroatlanstku pripadnost“, saopšteno je nakon sjednice Odbora.

Iz barskog SDP-a poručili su da odlučnost da se kroz vladavinu prava obezbijedi pristojan posao i socijalna pravda biti glavna politika afirmacije evroatlantske Crne Gore.

„SDP je od samog početka bila meta mnogih i bila na udaru različitih oruđa, ali je uvijek poslije toga izlazila sve jača i jača. To posebno potvrđuju posljedni samostalni izborni nastupi naše Partije – koji su svima poslali poruku da nikada nijesmo bili jači i da smo čvrsto utemeljeni na trendu rasta i snaženja“ poručeno je sa sjednice Odbora.

Kako se navodi, Bar sve tri vjere je ostao uz Socijaldemokratsku partiju, koja je i devedesetih uspijevala ostati imuna na progone i udare.

„ Sada je u demokratskoj javnosti dobila i dodatno poštovanje i svakodnevno dobija sve veću podršku, zbog spremnosti da ne poklekne pred dugo pripremanim projektom podrivanja partije i potvrdila je da je iz Crne Gore strankasa najvećim međunarodnim ugledom“, kaže se u saopštenju.

OO SDP Bar pozvao je sve članove da ostanu vjerni sebi, i čistim i dosljednim idealima socijaldemokratije i očuvaju svoju SDP.

Portal Analitika