Marketing

Airbnb promo akcija za korisnike Telekom mreže

Crnogorski Telekom je za svoje korisnike u sezoni putovanja, obezbijedio posebnu povoljnost – kupon za popust na sajtu Airbnb. Svi novi korisnici ovog servisa mogu računati na jednokratan popust za rezervaciju smještaja na jednom od najpopularnijih turističkih sajtova na svijetu.
Airbnb promo akcija za korisnike Telekom mreže
Portal AnalitikaIzvor

"Riječ je o partnerstvu Deutsche Telekoma i kompanije Airbnb, koja predstavlja jednu od vodećih kompanija u oblasti ekonomije dijeljenja. Airbnb predstavlja online servis tj. platformu koja povezuje one koji izdaju smještaj i turiste u potrazi za smještajem na putovanju. Partnerstvo obuhvata 13 evropskih zemalja, a uključuje i Crnu Goru", navodi se u saopštenju Telekoma.

Za sve koji posjete sajt Crnogorskog Telekoma, i preko posebnog linka koji se nalazi na sajtu otvore nalog na Airbnb-u, Telekom obezbjeđuje kupon u iznosu od 30 eura koji se može iskoristiti već pri sljedećem putovanju i rezervaciji smještaja preko Airbnb-a. Korisnik će kupon dobiti na mail adresu, a isti treba unijeti u trenutku online plaćanja smještaja. Time će ukupan iznos rezervacije biti umanjen za iznos od 30 eura.

Više informacija može se naći na Telekomovoj zvaničnoj veb stranici www. telekom.me.

Portal Analitika