Politika

Skender Elezagić v.d. predsjednika OO SDP Ulcinj

Sjednica OO SDP Ulcinj održana je u subotu na kojoj je prisustvovala ogromna većina članova OO koji su dali punu podršku nastavku sprovođenja politike SDP-a i ideji jake, stabilne i jedinstvene partijske organizacije, saopštio je v.d. predsjednika OO SDP Ulcinj Skendera Elezagića.
Skender Elezagić v.d. predsjednika OO SDP Ulcinj
Portal AnalitikaIzvor

Na sjednici je Skender Elezagić, odbor u Skupštini Opštine Ulcinj jednoglasno izabran za v.d. predsjednika OO SDP Ulcinj i dogovoreno da se započnu aktivnosti na organizaciji opštinske izborne konvencije.

-Iako smo svjesni posljedica odlaska, makar i jednog člana SDP-a, sa zadovoljstvom ističemo da je zadnjih dana izražen priliv i pojačano interesovanje građana Ulcinja i naših simpatizera, tako da smo sigurni da će iz svega ovoga, makar kada je riječ o SDP u Ulcinju, a ubjeđeni smo da će tako biti i na nivou države, Partija izaći jedinstvenija i jača, brojnija i sa većom podrškom u biračkom tijelu, navodi se u saopštenju.  

Sjednici su i ime rukovodstva SDP prisustvovali članovi Predsjedništva Osman Subašić i Ramo Bralić i portparol Mirko Stanić.

Portal Analitika