Politika

Maja Vukčević v.d. predsjednik Foruma mladih SDP-a Glavnog grada

Za vršioca dužnosti predsjednika Foruma mladih SDP Glavnog grada izabrana je Maja Vukčević, odlučeno je sjednici Odgobra Glavog grada Foruma mladih SDP održanoj 3. jula.
Maja Vukčević v.d. predsjednik Foruma mladih SDP-a Glavnog grada
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Odbor je sazvao i zakazao Konvenciju Foruma mladih Podgorice na kojoj će biti izabrani novi organi ove organizacije.

“Članovi Odbora su istakli da će mlade podgoričke Socijaldemokrate raditi na podizanju i jačanju značaja najvećeg odbora mladih SDP u Crnoj Gori. Poručeno je da će više od 480 članova FOM SDP Podgorice biti uključeni u proces pripreme Konvencije i sa njima biti razgovarano o novom rukovodstvu koje će okupiti i stvoriti prostor za sve članove kako bi zajedno radili na ispunjenju ciljeva i potreba mladih i očuvanju izvornih vrijednosti socijaldemokratije”, ističe se u saopštenju Foruma mladih SDP-a Glavnog grada.

Naglašeno je da je novo v.d. rukovodstvo primilo i razgovaralo sa novih 14 članova koji su se učlanili u posljednja dva dana.

“Mladi Podgorice su iskazali ponos što su ostali i sačuvali socijaldemokratski duh i izvorne ideje i pored raznih manipulacija koje su bile na sceni u posljednjim dešavanjima. Članovi su pozvali sve mlade socijaldemokrate u Podgorici da ne budu ničije sredstvo za ostvarenje funkcionerskih ambicija i kratkoročnih ciljeva”, zaključeno je u saopštenju Odbora Glavog grada Foruma mladh SDP-a.

Portal Analitika