Abiznis

IRF -u nagrada za najbolju instituciju, Vukčević najbolji menadžer

Investiciono-razvojni fond Crne Gore dobio je danas nagradu za najbolju finansijsku instituciju u Jugoistočnoj i Srednjoj Evropi, a direktor IRF-a, dr Zoran Vukčević proglašen je za najboljeg menadžera u Jugoistočnoj i Srednjoj Evropi, saopšteno je iz IRF-a.
IRF -u nagrada za najbolju instituciju, Vukčević najbolji menadžer
Portal AnalitikaIzvor

Ove prestižne nagrade, kako je saopšteno, dodijeljene su u Sarajevu od strane  Regionalnog evropskog žiria za izbor najmenadžera i kompanije i Evropskog Udruženja menadžera, a na predlog bivših dobitnika iz Crne Gore i ostalih država regiona.

- IRF je proglasen kao najbolja inatitucija u kategoriji finansijskih organizacija zbog snazne podrske razvoju malog i srednjeg biznisa postujuci trzisne principe a vodeci racuna o ekonomsko  razvoju Crne Gore. Do sada su tu nagradu dobijale isključivo banke. Nominovano je oko 900 uspješnih menadžera iz 20 zemalja Jugoistočne i Srednje Evrope, a priznanje je dobilo njih tridesetak iz različitih oblasti biznisa - navodi se u saopštenju.

Na tradicionalnoj Ceremoniji i evropskom susretu menadžera u Sarajevu, koja je jedna od najprestižnijih manifestacija koje se održavaju na prostorima regiona jugoistočne i srednje Evrope - „Oskari za biznis“ su u Gradskoj vijećnici u Sarajevu, uručeni najuspješnijim menadžerima.  

- Održan je i tradicionalni međunarodni poslovni biznis forum na temu regionalne privredne saradnje, privrede zemalja Jugoistočne i Srednje Evrope, u cilju bržeg razvoja, a očekuje se konkretan dogovor o tome koje kompanije i u kom dijelu regiona žele da investiraju stvarajući nove biznise i nove kompanije - stoji u saopštenju.

Portal Analitika