Politika

SEKULIĆ: DF danas čine lideri bez ideja i partije bez članstva

Poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Sekulić kazao je u izjavi za Portal Analitika da Demokratski front danas čine lideri bez ideja i partije bez članstva i da ta politička grupacija nema snage da organizuje proteste koje najavljuju.
SEKULIĆ: DF danas čine lideri bez ideja i partije bez članstva
Portal AnalitikaIzvor

Prema najavama Demokratski front bi odluku o protestima trebalo da donese na sjednicama GO svih konstituenata koja je zakazana za 13. jul u Beranama. Sekulić ističe da DPS nema ni "vremena ni energije da se previse bavi njihovim zaludnjim poslom".

- Poslije svih podjela i međusobnih svađa, Demokratski front danas čine lideri bez ideja i partije bez članstva. To je osnovni razlog zbog kojeg već mjesecima uporno pričaju o protestima kojima će smijeniti vlast iako i sami dobro znaju da najveći dio opozicije ne podržava takve najave a da oni sami nemaju političke snage da okupe ni svoje opštinske odbore - kazao je Sekulić za Portal Analitika.

On ističe da su iz DF-a svjesni da je to dio političkog folklora sa kojim pokušavaju da se obračunaju sa ostatkom opozicije, kao što su se, kako dodaje, do juče obračunavali između sebe.

- Ali i da uz pomoć svojih medijskih pomagača na narednim izborima osvoje makar nekoliko mandata koliko im je potrebno da bi, njihovi lideri koji su se namnožili u međuvremenu, još koju godinu primali platu iz državnog budžeta. DPS nema ni vremena ni energije da se previse bavi njihovim zaludnjim poslom i prepuštićemo ih samima sebi jer, po svemu sudeći, to je najbolji nacin da građani Crne Gore vide pogubnost politike Demokratskog fronta - poručio je Sekulić.

B.K.

Portal Analitika