Fudbal

Mihajlović predstavljen: Neka se svi plaše Milana

Siniša Mihajlović je zvanično predstavljen kao novi trener Milana, ceremonijalno obraćanje javnosti zajedno sa Silviom Berluskonijem održano je danas od podne.
Mihajlović predstavljen: Neka se svi plaše Milana
Portal AnalitikaIzvor

Srpski trener je ponovio stvari koje ističe otkako je postalo jasno da će postati trener Milana, ističe da u njegove motive ne treba sumnjati, bez obzira na to što je kao igrač branio boje rivalskog kluba i o Milanu pričao i manje lijepe stvari.

"Navijači ne treba da sumnjaju. Razumijem ih, ja nisam dio 'rosonero' istorije. Na meni je da ih radom uvjerim  i osvojim. Nemam još osjećaj pripadnosti klubu, ali mojim igračima iz svog iskustva mogu da kažem da, kad god sam igrao protiv Milana, osjećao sam poštvanje i strah."

"Naši protivnici moraju da nas se plaše!", poručio je srpski stručnjak, koji se zahvalio Berluskoniju i Galijaniju što su mu ukazali povjerenje.

"Osjećam se ponosno jer su me izabrali, znajući da sam nekada igrao za velikog rivala i da smo u nekoliko navrata imali i par ljutitih okršaja. Milan su u prošlosti vodili veliki i sjajni treneri, mogu da obećam da ću dati sve od sebe da odgovorim očekivanjima i izazovu koji je pred nama.", ističe Mihajlović.

Miha je na svojoj prvoj koferenciji za medije kao novi trener Milana, prezentovao i svoje ciljeve.

"Milanov cilj je da pobjeđuje na svakom meču. Vidjećemo kako će nam to ići i kako će se završiti sezona, ali uvjeren sam da će biti dobro po nas. Moramo da radimo vrijedno i budemo profesionalci. Moramo da povratimo samopouzdanje i budemo optimisti. Počev od navijača, pa svih ljudi u klubu, svi moramo da pokažemo jedinstvo i tako možemo da ostvarimo uspjeh."

"Imamo dobru bazu, dosta kvalitetnih fudbalera.", rekao je Miha, a onda preduhitrio novinare.

"Znam da ćete me pitati da li će predsjednik da mi diktira formaciju. Ali o tome nema ni govora. Nas dvojica možemo da razgovaramo o svemu, ali to ćemo činiti u četiri oka, bez ikakvih problema.", jasan je novi trener italijanskog kluba. 

(sportske.net)

Portal Analitika