Ostalo

Memorijal „Franjo Kunčer“ na Lovćenu

Ovogodišnja, 32. Međunarodna brdska auto - trka „Lovćen 2015“, koja će biti održana 11. i 12. jula, nosiće naziv Memorijal Franjo Kunčer, dogovoreno je na današnjem sastanku organizacionog odbora.
Memorijal „Franjo Kunčer“ na Lovćenu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Sastanku su prisustvovali predstavnici svih institucija i organizacija uključenih u pripremu trke, a među njima su bili i gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović i vršilac dužnosti direktora Uprave za mlade i sport Crne Gore Igor Vušurović.

Tokom današnjeg sastanka, između ostalog, odlučeno je i da će trka u nedjelju, 12. jula, početi u 11 časova.

Kako je naglašeno na sastanku, dosadašnje pripremne aktivnosti teku shodno utvrđenom planu. Uz to, danas je utvrđen i plan aktivnosti koje će biti realizovane u narednih sedam dana, kako bi svi organizacioni aspekti ovogodišnje trke bili blagovremeno ispunjeni.

Inače, kako je saopšteno na sastanku, očekuje se da će na ovogodišnjoj trci na Lovćenu nastupiti više od 80 vozača, i to iz svih zemalja regije.

Takođe, među organizatorima događaja, uz Prijestonicu Cetinje, AMSK „Lovćen“, Upravu za mlade i sport Crne Gore, biće i Ministarstvo održivog razvoja i turizma u Vladi Crne Gore.

Podsjećamo, obnovljena trka na Lovćenu od ove je godine u kalendaru CEZ, a biće održana pod pokroviteljstvom FIA. Dok je prvi dan (11. jul) zadužen za treninge, zvanične vožnje u svim klasama na programu su u nedjelju 12. jula.

Portal Analitika