Abiznis

Montenegro Airlines: Vikend u Rimu za samo 299 eura!

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines je, uz svoju već dobro poznatu ponudu aranžmana, ponudio crnogorskim građanima i još jedan veoma interesantan vikend aranžman za RIM. Samo tokom jula i avgusta, svi zainteresovani mogu posjetiti i provesti vikend u Rimu za samo 299 eura.
Montenegro Airlines: Vikend u Rimu za samo 299 eura!
Portal AnalitikaIzvor

U ovu cijenu od 299 eura je uključena avio-karta sa svim taksama, dva noćenja sa doručkom u hotelima Nord ili Windrose, koji su kategorisani sa 3 superior zvjezdice, kao i  transfer od aerodroma do hotela  i nazad. Polasci su petkom iz Podgorice u 8 časova, dok će svake nedjelje u 19:35 h biti povratak.

 

Iz Montenegro Airlinesa pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže u obilascima Rima - vječnog grada - nekada administrativnog centra moćne Rimske imperije. Ovu metropolu na sedam brežuljaka, s preko 3,3 miliona stanovnika nazivaju još i "gradom fontana", kojih ima oko 300 na gradskim trgovima i ulicama.

 

Sa kompletnim programom putovanja putnici se mogu upoznati na zvaničnom sajtu crnogorske avio-kompanije www.montenegroairlines.com ili  na e-mail adresi aranzmani@mgx.me

Portal Analitika