Društvo

Pavličić: Nije pronađen notes sa imenima i brojevima

Advokatica Tatjana Pavličić tvrdi da kod njenog klijenta i supruga Veselina Pavličića nije „pronađen notes sa imenima i brojevima telefona osoba koje su dilovale drogu“, kako je to Pobjeda objavila.
Pavličić: Nije pronađen notes sa imenima i brojevima
Portal AnalitikaIzvor

- Ističemo da su netačne informacije koje ste u istom iznijeli, kada ste u navedenom članku ustvrdili ,,da su u stanu Veselina Pavličića pronađeni notesi sa imenima i brojevima telefona osoba koje su dilovale drogu“ - navodi se u reagovanju.

U zapisniku o pretresu stana, u koji je Pobjeda imala uvid, piše da je pronađena koverta na kojoj su ispisana novčana potra živanja sa obje strane koverte. U reagovanju dostavljenom našem listu navodi se kako su Pavličiću, bez i jednog dokaza i provjere, iznesene izmišljene i neistinite činjenice i tvrdnje s ciljem kompromitovanja, diskreditovanja i klevetanja Pavličića, piše u reagovanju.

- O njemu se dosljedno, nesporno i kategorički, ali neistinito, klevetnički i uvredljivo piše, čime mu je narušen moralni integritet, ugled i čast, a koje ustavne vrijednosti ste saglasno Ustavu i zakonskim propisima dužni štititi. Osim Ustava Crne Gore i niza zakonskih propisa i sam Kodeks novinara propisuje obavezu novinara na iznošenje istinite. Podgoričanin Veselin Pavličić (63) i Budvanin Vinetu Čoković (52) uhapšeni su 16. juna u Španiji zbog sumnje da su članovi kriminalne grupe koja se bavila krijumčarenjem velikih količina kokaina. Osim njih dvojice, uhapšeno je još 67 osoba u više država i zaplijenjeno je skoro 3,5 tona kokaina i 9,4 miliona eura.

Portal Analitika