Fudbal

Božović: Nijesmo zaslužili zvižduke

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je rano dobijeni crveni karton Sava Pavićevića odredio tok prve utakmice sa Kajratom.
Božović: Nijesmo zaslužili zvižduke
Portal AnalitikaIzvor

’Crveno-bijeli’ su na svom terenu poraženi sa 2:0 u prvom meču prvog kola kvalifikacije za Ligu Evrope, a revanš se igra narednog četvrtka u Almatiju. Pored komentara o crvenom kartonu, crnogorski stručnjak je istakao da je zadovoljan zalaganjem svojih igrača.

„Crveni karton je odredio tok utakmice. Vrlo je teško reći šta bi bilo kada bi bilo da smo bili brojčano jednaki. Kajrat je zasluženo pobijedio. Mi smo realno izbjegli ubjedljiviji poraz odbranama Predraga Rajkovića u drugom poluvremenu“, rekao je Božović. 

Trener ’crveno-bijelih’ je rekao da bi u ovom trenutku pobjeda bila iznenađenje, ali da to nije razlog za zvižduke koji su upućeni njegovim igračima. 

„Pobjeda nad Kajratom bi bila iznenađenje... Možda ne na ’Marakani’, ovdje možemo i jače ekipe da pobijedimo, ali u ukupnom rezultatu svakako. Ovaj tim ima budućnost i mnogo dobrih igrača. Nisu mi jasni zvižduci sa zapadne tribine. Momcima svaka čast, vrlo sam zadovoljan igrom i zalaganjem i borbom za crveno-bijeli dres“, naglasio je Božović, koji nije želio da komentariše suđenje na utakmici. 

 

Portal Analitika