Politika

Konjević v.d. predsjednika Odbora Glavnog grada SDP-a

Na današnjoj sjednici Odbora Glavnog grada Socijaldemokratske partije SDP za v.d. predsjednika OGG SDP Podgorica izabran je Raško Konjević. Takođe, konstantovano je istupanje iz članstva partije dosadašnjeg v.d. predsjednika Vujice Lazovića.
Konjević v.d. predsjednika Odbora Glavnog grada SDP-a
Portal AnalitikaIzvor

Sjednici Odbora je prisustvovala većina članova OGG SDP i predsjednika mjesnih odbora SDP Podgorica, kao i odbornici u GO Tuzi i predstavnici Odbora u Zeti.

“Odbor je na sjednici jednoglasno uputio poziv svim članovima Socijaldemokratske partije na nivou Glavnog grada da ne budu predmet obmane i manipulacije koja dolazi od bivših članova partije da istupe iz SDP-a i time učestvuju u očuvanju ministarskih i direktorskih fotelja i odbrani tuđih interesa”, saopšteno je iz te partije.

Na sjednici je takođe poručeno članstvu da SDP nastavlja svoj posvećeni rad, kao i u proteklih 25 godina, sa ciljem daljeg jačanja partije i principa “koji čine SDP jedinom partijom na pravoj strani istorije četvrt vijeka”.

“Članovi su jednoglasno poručili da su veoma ponosni što su ostali dosljedni svom političkom integritetu i uprkos svim manipulacijama prije i poslije osmog Kongresa SDP”, navedeno je u saopštenju.

Odbor je odlučio da započne pripreme za održavanje Konvencije Odbora Glavnog grada što, između ostalog, podrazumijeva razgovore sa preko 1.600 članova SDP-a u Podgorici.

Portal Analitika