Društvo

Potpisan ugovor: Hilmija Franca gradi tržnicu na Koniku

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović i direktor firme “Mesopromet D.O.O.” Hilmija Franca potpisali su danas ugovor o izgradnji poslovnog centra - tržnice na Koniku.
Potpisan ugovor: Hilmija Franca gradi tržnicu na Koniku
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz PG biroa gradnonačelnik je izrazio zadovoljstvo uspostavljanjem partnerskog odnosa između Glavnog grada i kompanije “Mesopromet D.O.O.”, koje će rezultirati izgradnjom savremenog tržnog centra sa zelenom pijacom na Koniku po svim evropskim standardima.

„On je istakao da je izgradnja tog objekta, koji će prvenstveno zadovljavati potrebe građana Konika i Starog Aerodroma, ali i svih ostalih djelova grada, najbolji primjer kako gradska uprava svakodnevno predano radi na povećanju kvaliteta života i ispunjavanju očekivanja svojih građana“, stoji u saopštenju.

Gradonačelnik je naglasio da Glavni grad planira izgradnju sličnih objekata i u mjesnoj zajednici Masline i gradskoj opštini Golubovci i najvio početak realizacije veoma važnih kapitalnih projekata u Glavnom gradu, kao što je II faza obilaznice od kružnog toka kod Aerodroma, raspisivanje tendera za izgradnju Gradskog pozorišta i dinamičan rad na daljem unapređenju putne i komunalne infrastrukture u Podgorici.

Stijepović je istakao da će i u narednom periodu uprava Glavnog grada sprovoditi politiku ravnomjernog i uravnoteženog razvoja, koji će omogućiti veći kvalitiet života u svim djelovima grada, prigradskim i seoskim područjima.

„Hilmija Franca, vlasnik “Mesopromet D.O.O.”,  je istakao da je za njegovu kompaniju vema važna sardnja sa Glavnim gradom i iskazao ubjeđenje da će građani Podgorice vrlo brzo dobiti još jedan novi i moderni objekat koji će svojim sadržajima zadovoljiti njihove potrebe. On je naglasio da njegova kompanija ima iskustva i u izgradnji ovakvih i sličnih objekata i obećao da će biti ispoštovani svi ugovorom definisani uslovi i rokovi izgradnje“, navodi se u saopštenju PG biroa.

 

Portal Analitika