Abiznis

Najbolje svjetske jahte od sjutra u Porto Montenegru

Neke od najznačajnijih jahti današnjice okupiće se na manifestaciji Superyacht Rendezvous Montenegro, koja će biti održana od 02. do 05. jula u tivatskoj marini Porto Montenegro, u organizaciji čuvene grupacije posvećene jahting industriji – Boat International Media i kompanije Adriatic Marinas - saopšteno je iz ove kompanije.
Najbolje svjetske jahte od sjutra u Porto Montenegru
Portal AnalitikaIzvor

Na prestižnoj manifestaciji Superyacht Rendezvous koja se više od 20 godina održava u Monaku, a od ove godine prvi put u Crnoj Gori, učešće su potvrdile luksuzne jahte: Exuma duga 50 metara, Lady Petra sa 47 metra, Logica 147 sa 44,8m, Reve D'or 44,75m, Komokwa, 41m, Infatuation, 41m, Alyssa sa 38m i Stella Fiera sa 35m.

Stručni timovi iz ove međunarodne grupacije smatraju da će učesnici predstojećeg susreta superjahti, u Porto Montegeru i njegovim kapacitetima od 460 vezova koje će imati ovog ljeta, a koji mogu primiti brodove i do 180 metara dužine, te ovdašnjem hotelu Regent, naći odgovarajuću dopunu superjaht luksuzu i stilu koji vlasnici uživaju na svojim jahtama - kaže se u saopštenju Porto Montenegra. (Radio Tivat)

Portal Analitika