Turizam

Vrhunska vina osvježiće ljeto u Porto Montenegru

SuperWine, dvodnevni vinski parti posvećen proizvođačimavina ali i hedonistima koji vole da priušte vrhunski ugođaj svim čulima, održaće se 10. i 11. jula u marini Porto Montenegro u Tivtu po treći put. Ova prestižna i sada već tradicionalno prepoznatljiva ljetnja manifestacija, ugostiće više odtrideset renomiranih izlagača na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Jadranu. Jedinstveni vinski spektakl će, između ostalih, uveličati renomirani proizvođači vina poput Movia, Arnaldo Caprai, Chateu Kamnik, Caparzo, Aleksandrović, Masi, Kozlović, Krgović i mnogih drugih, saopštili su organizatori.
Vrhunska vina osvježiće ljeto u Porto Montenegru
Portal AnalitikaIzvor

„Organizacijom trećeg SuperWine sajma vina želimo da istinskim ljubiteljima vina još jednom pružimo vrhunski ugođaj degustacije i uživanja u njihovom omiljenom piću,u luksuznom i romantičnom ambijentu bazenskog kompleksa PMYC u Porto Montenegru. Pored prirodnih ljepota kojima obiluje, Crna Gora je prepoznata i kao zemlja vrhunskih vina što potvrđuje i prisustvo nekoliko crnogorskih vinarija“, saopšteno je iz SuperWine organizacionog tima.

Program uključuje degustacije vina izabranih vinarija tokom dva dana koliko traje SuperWine 3.0, kao i propratne sadržaje. SuperWine 3.0 biće oplemenjen i atraktivnim muzičkim, umjetničkim i kulinarskim performansima, što ovom događaju daje posebnu dimenziju i ekskluzivitet.

Ulaznice za SuperWine 3.0 biće u prodaji od 1. jula u Supermarket Concept Store-uPorto Montenegro, a cijena karte za jedan dan je 40 eura. Takođe, ulaznice za SuperWine 3.0 biće u prodaji i u vrijeme trajanja salona na samom događaju.

Portal Analitika