Društvo

Krivokapić: Svi osjećamo koliko nedostaje državi Željko Šturanović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić povodom godišnjice smrti Željka Šturanovića kazao je da svi osjećamo koliko on nedostaje državi.
Krivokapić: Svi osjećamo koliko nedostaje državi Željko Šturanović
Portal AnalitikaIzvor

"Danas je godinu dana od kako nas je napustio državnik, ministar, poslanik, veliki čovjek Željko Šturanović. Svi koji su imali privilegiju raditi sa njim i biti mu prijatelj ośećaju koliko Željko nedostaje državi, koliko je društvo siromašnije za jednu izuzetnu mudrost i dobrotu.Bio je čovjek koji velikom vjerom u tišini stvara za dobro svih, onaj koji je umio spajati i miriti. Sa posebnim pijetetom ćemo se uvijek śećati i nositi u nama toplu emociju Željkovog djela i svega što je nesebično sa ogromnom ljubavlju radio za svoju Crnu Goru", navodi Krivokapić.

Na svim važnim dužnostima koje je obavljao, kako se dodaje, postavio je visoke standarde profesionalnosti, časnosti i posvećenosti državi. Neka to bude svima nama uzor i vodilja, jer tako će vječno živjeti lik i djelo Željka Šturanovića.

"U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, na godišnjicu smrti Željka Šturanovića učestvujemo u boli porodice Šturanović i svih koji Željka čuvaju u śećanju, navodi se u saopštenju Krivokapića", zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika